Dyadon Disclaimer
 

 

Dyadon contact Dyadon en tarieven U bent bij Dyadon disclaimer!   Naar de webwinkel Naar De Dyslexie-Express ! Ook bestellen !
Terug naar Dyadon begin-site!        

Algemeen
 

Dyadon biedt de informatie op deze website aan als een vorm van dienstverlening voor haar klanten en overige ge´nteresseerden. Hoewel wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij de samenstelling van de op deze website verstrekte informatie, kunnen wij niet garanderen dat deze informatie altijd volledig, juist of compleet is. Evenmin garanderen wij dat het gebruik ervan leidt tot de juiste resultaten of dat de informatie geschikt is voor specifieke doeleinden.

Hyperlinks
 

Een aantal hyperlinks op deze website leidt naar websites die door derden worden onderhouden, waarover Dyadon geen zeggenschap heeft.
Dyadon geeft geen enkele garantie met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de informatie op deze websites. Dyadon is niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid of actualiteit van deze door derden aangeleverde informatie.

Wijzigingen
 

De informatie op deze website kan op elk moment door ons worden gewijzigd. Indien u naar aanleiding van de informatie op de website vragen heeft, kunt u vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen.

Website
 

Dyadon kan niet instaan voor het ononderbroken functioneren van de website of delen daarvan. Alle rechten worden voorbehouden. Alle informatie op deze website valt onder het auteursrecht. Het is daarom niet toegestaan deze gegevens zonder toestemming van Dyadon geheel of gedeeltelijk over te nemen en op andere wijze te publiceren, ter beschikking te stellen, te vermenigvuldigen of openbaar te maken.
 

Deze site is geoptimaliseerd voor Google Chrome