Dyadon ouders
 

 

Terug naar Dyadon en dyslexie! Naar Dyadon en school! U bent nu bij Dyadon en ouders! Naar Dyadon en leerlingen! Naar de webwinkel Naar De Dyslexie-Express ! Ook bestellen !
Terug naar Dyadon begin-site!        

Uw kind heeft leesproblemen of dyslexie en u wilt hier graag meer over weten. Ouders en school zijn gelijkwaardige partners in de begeleiding van leerlingen met leesproblemen en dyslexie.
 
Dyadon kan aan ouders een algemene voorlichting geven over lezen en dyslexie in de vorm van een workshop of lezing en daarna ingaan op vragen m.b.t. de begeleiding thuis en op school, de inzet van ondersteunende materialen, de overgang naar het voortgezet onderwijs, etc.. Zie hiervoor het workshopaanbod op deze site. Lezingen en scholingen op maat zijn in overleg af te spreken.
 
Dyadon kan hiervoor door een groep ouders worden uitgenodigd of door een school. Als de voorlichting bedoeld is voor een ouderavond op een school, kan van tevoren contact met de betreffende school worden opgenomen om de voorlichting zoveel mogelijk te laten aansluiten bij de praktijk.